Home

Σχετικά gr

Κύρια γλώσσα του δικτυακού Portcall είναι τα αγγλικά, ωστόσο, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να κατέχουν την αγγλική γλώσσα μπορεί επίσης να είναι μέσω του παραπάνω link για να περιηγηθείτε. Αν αποτύχει να πάρετε μια ικανοποιητική απάντηση αυτών των δεσμών, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να Portcall επαφή τηλεφώνου ή ταχυδρομείου. επαφή

Η Portcall σας καλωσορίζειΣΧΕΤΙΚΑ ΗΠΑ

Εμείς Portcall Shipping & Chartering Γραφεία., Η καταστατική σπίτι θαλάσσιες και ναυτιλιακό κέντρο, η οποία είναι ένας από τους κορυφαίους οργάνωση αποστολής στο χαρτοφυλάκιο ινδική ΤΜΧ, η εταιρεία έχει κερδίσει μεγάλη φήμη στον τομέα της αδελφοσύνης αποστολής για NVOCC Επιχειρήσεων, των χρηματιστηριακών εμπορευμάτων, προσαρμοσμένη Εκκαθάρισης, παράγοντες που δρουν για Container Lines, Λιμενικά πρακτορεία, Εμπορική Διαχείριση πλοίων, Bulk / Break Bulk Chartering / χρηματιστηριακή, εμπορικά πρακτορεία και το λιμάνι. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 ετών, PSCPL έχει διακριθεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα. Οι πελάτες μας κυμαίνονται από την παγκόσμια Fortune άφθονη των εταιρικών εταιρείες σε μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση κάθε πελάτη με πρωταρχική επίπεδο επαγγελματική, αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. PSCPL συμπεριφέρεται με την υψηλότερη ακεραιότητα και ηθικά πρότυπα προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο του κάθε πελάτη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Η σχέση με τους πελάτες μας είναι χτισμένο στα θεμέλια της εμπιστοσύνης που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα. Εκτιμούμε αυτές τις συνεργασίες και να τις προβάλετε ως τον πυρήνα της επιχείρησής μας. Οι συμμαχίες αυτές μας οδήγησαν σε νέα σύνορα και προκλήσεις καθώς μεγαλώνουμε και να επιτύχουν από κοινού. PSCPL ποτέ δεν θα επαναπαυτεί στις δάφνες του παρελθόντος. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που έρχονται σε μας κάθε μέρα με την ίδια ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τον επαγγελματισμό που είναι γνωστή για. Είτε η εταιρεία ή την αποστολή σας είναι μεγάλο ή μικρό, PSCPL έχει δεσμευτεί σε εσάς, θέτοντας τα υψηλότερα πρότυπα επιδόσεων στον κλάδο μας.

Χύδην / χύδην

Ενώ PSCPL είναι συνήθως γνωστή για την εμπειρία μας στο χειρισμό του break-bulk και του φορτίου του έργου, είμαστε επίσης σε θέση να χειρίζονται φορτίων με εμπορευματοκιβώτια. Ευέλικτο στόλο κοντά ιδιοκτήτης μας χύδην / χύδην να σπάσει τα πλοία μας επιτρέπει να χειριστεί τα περισσότερα είδη των χύδην φορτίων εύκολα και με ασφάλεια, ενώ το υπόλοιπο κόστος αποτελεσματική. Φιλοξενώντας ατομικές ανάγκες, είμαστε σε θέση να ζητούν πολλά ιδιωτικά και μύλο εγκαταστάσεις αποβάθρα ότι τα μεγαλύτερα πλοία χύδην δεν είναι σε θέση να περιηγηθείτε. Το πλεονέκτημα αυτό και μόνο μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και ευελιξία, όταν πρόκειται για το μέγεθος και τη φύση της αποστολής. PSCPLPL δεν γνωρίζει όρια, όταν πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες μας την πιο ποικίλο φάσμα των υπηρεσιών και επιλογών. Είμαστε αξιόπιστοι κατά τη μετακίνηση του φορτίου σας και την παράδοση των εμπορευμάτων σας προς τον προορισμό τους, πάντα με τη μέγιστη προσοχή και την τελειότητα

MARINE & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

PSCPL είναι αποκλειστικά εμπειρία στη θαλάσσια hardware, επισκευές πλοίων, καθώς και όλα τα είδη των θαλάσσιων προμήθεια εξοπλισμού σε όλα τα πύλη INDIAN θαλάσσιους λιμένες. Ο προσδιορισμός του πυρήνα των θαλάσσιων βέλτιστα μας είναι στην ποιότητα και το χρόνο δεσμεύονται βάση. Λατρεύουμε τα πράγματα σε πολύ επαγγελματικό τρόπο, με έντονο ενδιαφέρον για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις ιδιοκτήτες πλοίων σε οποιοδήποτε πλοίο συνθήκες στην ακτή ή αν μπορεί να είναι για τα μέσα στη θάλασσα. Είμαστε φοιτούν όλα τα θαλάσσια εργασίας λειτουργεί μέσω άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό δυνάμεις του ανθρώπου, αντίστοιχα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

PSCPL έχει παράδοση υψηλών προδιαγραφών που διέπουν. PSCPL ΑΓΑΛΜΑ από τη δομή και τους ρόλους των διοικητικών οργάνων. Λεπτομερέστερων «Εταιρική κατευθυντήριες γραμμές" του οργανισμού να καλύπτει τις ευθύνες του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντής / Διευθύνων Σύμβουλος του. Ο σκοπός είναι η ανεξαρτησία και ελέγχου που διέπουν PSCPL, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ίσους όρους για την ισότητα των αντιπροσώπων. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο PSCPL του. Όλα εκπρόσωπο, το προσωπικό, collogues έχουν το δικαίωμα να παρίστανται και οι ψήφοι κατανέμονται σύμφωνα με ολική χωρητικότητα του κάθε μέλους έχει συνάψει με τον οργανισμό.

Μια CLUB ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Καθώς η χιλιετία γύρισε, οι οργανισμοί λιμένων, πλοίο χύδην συναρμολογητές κλάδου αντιμετωπίζουν ανεπαρκή επίπεδα της πριμοδότησης. Ως μεσαίου μεγέθους club, PSCPL απάντησε στην πρόκληση με μια σαφή στρατηγική: Μια σημαντική αναδιάρθρωση, μεγάλη έμφαση στις δαπάνες, επιλογής μέλος και την τιμολόγηση και το αποθεματικό κτίριο - ενώ πληρούν τις ανάγκες των μελών της. Ένα ειδικό προσωπικό και πολλή σκληρή δουλειά έχουν κάνει οι προσπάθειες αυτές με επιτυχία. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχει συνολική λύση logistics στους πελάτες με μια επαγγελματική πινελιά και ποιότητα από τα ρυθμιστές τάσης στον κλάδο. Στόχος μας είναι να παρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο ποιότητας με 24 x 7, 365 ημέρες υπηρεσίας σε όλα τα λιμάνια της Ινδίας και την παροχή πιο πρόσφατες πληροφορίες και ενημερώσεις στους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν σωστή απόφαση στη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος αποκλειστικά. Βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα: ένα θετικό ισοζύγιο, ένα θετικό τεχνικό αποτέλεσμα, υψηλότερα αποθεματικά και αν μη τι άλλο, μια βελτιωμένη Standard & Poor βαθμολογία στο Α-? Θετική προοπτική. PSCPL είναι καλύτερα προετοιμασμένη από ποτέ για να βοηθήσει τα μέλη μετριασμό των πολλών κινδύνων που αντιμετωπίζουν σε ένα συνεχώς πιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ PSCPL

Ο στόχος της πολιτικής προσωπικού PSCPL είναι να προσλάβει πολυμήχανοι, επαγγελματική και κοινωνική τους ειδικευμένους υπαλλήλους που είναι προσαρμόσιμη να αλλάξει και έχουν δυνατότητες ανάπτυξης. Θέλουμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητες των εργαζομένων μας, έτσι ώστε κάθε εργαζόμενος να επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τα οποία αυτός / αυτή αισθάνεται σημαντικός. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουν, να προσλαμβάνουν και να διατηρούν το προσωπικό ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των μελών μας.

PSCPL Σήμερα:

• Corporate Office στο Kandla Λιμάνι, Gandhidham / Gujarat, και ενσωματώθηκε στο allover λιμάνια πύλη Ινδικό.
• Εξαιρετικά αφιερωμένο υπαλλήλους, πρόθυμοι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για τα μέλη μας
• Γραφεία n incorporative μέλη του προσωπικού γραφεία έχουν ναυτικές εμπειρίες.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πού το PSCPL όνομα προέρχεται από; Η μυθολογία πύλη έχει αρκετά ισχυρά είσοδο, που υφαίνουν τα νήματα του πεπρωμένου. Προτιμούμε PSCPL, γιατί αντιπροσωπεύει το μέλλον. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αναμενόμενη ανταπόκριση σας.